EYLÜL 2019 NELER YAPTIK?

Okulumuzda ki ilk ay olan Eylül ile birlikte uyum dönemimizi tamamladık. Parmak oyunları, şarkılar, tekerlemeler ,oyunları hem Fransızca hem Türkçe oynadık. Sınıfımızdaki oyun merkezlerini, buradaki materyalleri ,bu materyallerin kullanım amaçlarını öğrendik, sınıfımızın kurallarını hep birlikte belirledik. Bu kurallar ile ilgili kartlar ve etkinlikleri iki dilde yaptık.Sınıfta ki sorumluluklarımız üzerine çalışmalar yaparak ; Bahçe, yemekhane, tuvaletler ile ilgili kuralları da kendimiz belirledik. Uyum dönemimiz de olduğumuz için bol bol tanışma oyunları oynadık. Okul müdürümüzü ziyaret ettik kendisi ile Fransızca da ilk öğrendiklerimizi paylaştık. Okulumuzun bölümlerini gezdik, çalışan görevlilerle tanıştık ve görevlerini kendilerinden öğrendik. Bu arada okulumuzun bölümlerini kullanırken çalışanlara; kolay gelsin, teşekkür ederim, afiyet olsun gibi nezaket cümleleri kullanmak gerektiğini öğrendik. Branş öğretmenlerimiz ile tanışarak, ilk derslerimizi keyifle gerçekleştirdik. Genel temizlik kuralları ve temizliğin önemi üzerine sohbet ettik. Bunun ile ilgili videolar izledik. Eylül ayı uyum ayımızdı .Bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen ve veli toplantımızda bizimle olan sevgili velilerimize çok teşekkür ederiz.

Eylül ayı etkinlik fotoğraflarımız için TIKLAYINIZ.